Over ons

Het hoofdkantoor van Trading East B.V. is gevestigd in Nederland en heeft daarnaast een vestiging in China. China, ook wel de fabrikant van de wereld genoemd, heeft de snelst groeiende economie ter wereld. Door onze ruime ervaring met zakendoen in het Verre Oosten bemiddelt Trading East tussen Chinese fabrikanten en Europese afnemers. Trading East is specialist op het gebied van handelsbemiddeling tussen Europa en het Verre Oosten, China in het bijzonder. Wij hebben ruime ervaring met zakendoen in het Verre Oosten en hebben een enorm netwerk met fabrikanten in het Verre Oosten. Door deze directe en korte lijnen leveren wij elk willekeurig consumenten product aan Europese afnemers voor scherpe prijzen. Scherpe prijzen zijn mogelijk vanwege de directe contacten die wij hebben met fabrikanten en het volume waarin wij importeren.

Zoekt u naar gekwalificeerde, goedkope producten en bronnen? Produceert u in Europa en wilt weten of uw producten voor een lagere prijs gemaakt kunnen worden? Wilt u kosten besparen door goedkoper in te kopen? Trading East is de juiste partner. Trading East levert in grote aantallen, maar ook in relatief kleine aantallen. Trading East exposeert op gerenommeerde beursen in Europa.

Wij leveren aan elke branche, bijvoorbeeld aan:

Laat ons u overtuigen van onze prijs/kwaliteit verhouding. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat door onze kennis, ervaring en kanalen wij voor u een zeer betrouwbare partner kunnen zijn. Graag laten wij u zien wat wij exact voor u kunnen betekenen.

Interesse? Aarzel niet en neem contact op!